Pages

Subscribe:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, June 30, 2011

CONTEST WINNER

Hye All, terima kasih kerana meluangkan masa untuk vote finalist yang terbaik. Walaubagaimanapun saya memohon maaf kerana banyak komen mengatakan gambar gambar finalist terlalu kecil.
Sukacita diumumkan bahawa berdasarkan kepada jumlah vote yang diterima, FINALIST 2 telah memenangi contest ini dan layak untuk mendapat hadiah wang tunai RM 100 berserta telefon bimbit T-Mobile Sidekick.

Berikut adalah keputusan vote:

Finalist 1 : 29 vote
Finalist 2: 114 vote
Finalist 3: 6 vote
Finalist 4: 18 vote
Finalist 5: 35 vote

Penyertaan Contest  Finalist 2 telah dihantar oleh peserta yang hanya mahu dikenali sebagai Wafiy. Pihak Admin telah menghubungi Wafiy untuk butir butir lanjut penyerahan wang tunai dan hadiah.


                                                    CONTEST WINNER!!!


Kepada semua yang ingin melihat semula gambar gambar penyertaan untuk contest ini boleh lah melayari:

http://www.flickr.com/photos/blogsatin/


Pihak Admin mengucapkan tahniah kepada pemenang contest! Kepada peserta peserta lain pihak Admin mengucapkan terima kasih kerana menyertai contest ini dan berharap lebih ramai penyertaan di dalam contest yang akan datang.

Sila tinggalkan vote anda pada poll terbaru blog ini.

Bagi Pihak Admin Blog Satin

~ Ena

8 comments:

M. F. Y. said...

Finalis No 5 xde dlm Flickr...

Nur Aisa said...

Oh ya, saya akn masukkan. Tq

Atiqah said...

Tahniah Wafiy.
Kepada peserta2 yg lain boleh cuba lagi pada contest yg akan datang.
Harap2 Ena adakan contest seperti ini lagi :)

Sustina said...

Salam Admin,
Thanks krn usaha anda terhadap blog ini,
Tahniah kpd pmenang,
sbnrnya...
bukan niat saya disini nak mempertikaikan vote..
ia sudah dinilaikan oleh ramai...
namun pd pendapat peribadi saya..
rasanya finalist 1 & 5 lebih menarik rasanya..
terutamanya Finalist 1
lebih "shining", lebih ramai..lebih menarik..mungkin..
tetapi kenapa ye..poll vote ini seperti sudah "dirancang" pula..
sorry admin..bukan niat nak syak wasangka, tapi melihat kpd
nisbah vote macam tak logik pun ada, empat finalist yg lain boleh
dikira bersainglah, jarak vote tak jauh sgt..tapi mcm pelik tgk
Finalist 2 tu sampai 100++ vote nya..hmm..voting poll dah kena HACK ke??entahlah..
perbezaan ketara yang saya nampak didalam finalist 2 hanyalah
ada gambar "free hair"..yang mana ianya tiada didlm empat finalist lain.
boleh komen sedikit admin...trima kasih...

KneticBerg said...

next contest bila start?
harap hadiah next same ok same taraf mcm contest ni jugaklah ye.tak sabar nak join ni
;)

Distinct said...

it was a nice contest, but the rules were to select 5 high definition photos. but the winner entry consists of 15 photos, which are not even good quality. only finalist 1 have High quality photos. hopefully we will have a fair contest next time.

Nur Aisa said...

Hi Sustina, komen anda diterima & kami akn memperbaiki lagi contest anjuran kami seterusnya, lg pun ini kali pertama kami anjurkan contest seperti ini tapi semua keputusan vote adalah asli dan tidak ada hacking. Ttg gambar peserta, kami cuba paparkan apa yg telah peserta submit pada kami.

Nur Aisa said...

Hi distinct, your comment has been accepted, thank you and we will improve more on the selections method next time but anyway votes have been made and we believed the blog viewers have chosen their winner. Yes, the rules is 5 quality photos but a few extra photos would be an added advantage, we are also looking at the creativeness, angle and variety of poses in the photos submitted.

Post a Comment